Услуги

Създаваме концепции за цялостни кампании в офлайн и онлайн среди– копирайтинг, арт и криейтив дирекция, дизайн, видео, анимация и адаптиране за всички канали.
Работим от бранд идеята, името и слогана до логото, типографията, цялостната бранд идентичност, бранд материали, опаковки и brandbook.
Работим с български и международни брандове – помагаме им да надградят визуалната си идентичност, да се ребрандират или просто да растат.
Ние анализираме пазара и конкуренцията, проучваме нагласите и очакванията на потребителите, както и разработваме комуникационна стратегия за позициониране.
Създаваме стратегии за дигитални кампании и провеждаме онлайн реклама. Разработваме концепции и поддържаме присъствие в социалните медии. Работим с инфлуенсъри и създаваме съдържание в реално време. Разработваме целеви страници и различни уеб проекти.
Разработваме и изпълняваме медиа планове за офлайн и онлайн канали – билбордове, ситилайтове, принт, радио, телевизия. Работим още по брандирано съдържание за офлайн и онлайн медии, креативно използване на съществуващи формати, ambient & guerilla marketing.