Маркетинг под
тепетата Група

Маркетинг под тепетата е Facebook група създадена от креативна агенция Social Freaks в края на 2016 година. Целта на групата е да обедини всички специалисти и ентусиасти в областта на маркетинга в Пловдив и региона. Работата ни в Пловдив и срещата ни с десетки мениджъри и специалисти на отдели „Маркетинг и продажби“ на различни B2B & B2C компании ни запозна с необходимостта от качествен обучителен продукт от практици за Пловдив и областта.

Може да последвате групата тук.

Маркетинг под
тепетата Academy

Маркетинг под тепетата Academy има за цел да организира периодични събития в града под тепетата , в които да представя различни теми и гост лектори с международен професионален опит в областта на стратегическото планиране, маркетинга и рекламата. Събитията са под формата на лекционни и практически панели. Местата са ограничени до 40 участника, което гарантира възможността за персонална интеракция с обучителите и успешно протичане на уъркшопите.

Обученията са подходящи за:

Маркетинг мениджъри и специалисти
Мениджъри, управляващи на високо, средно и оперативно ниво
Собственици на бизнеси
Екипи от средни и големи компании
За тези, които правят първи крачки в света на бизнеса
Повече за последното ни отворено обучение „Маркетинг и креативност за успешни брандове“ може да разберете тук www.marketingpodtepetata.com