Екип

ЕЛИЦА МИХАЙЛОВА

Собственик и криейтив директор
Елица Михайлова е основател, собственик и криейтив директор на Social Freaks. Тя е бакалавър от СУ "Св. Климент Охридски", има и MBA по маркетинг към City University of Seattle. Започва пътя си на предприемач в малко уеб дизайн студио в София, когато е на 19 години. Tя е лектор и жури на конференции и конкурси в творческата индустрия, в сферата на комуникациите и рекламата. Ели ще обикне вашия бранд и ще работи за него - ще ви каже къде грешите, ще създаде стратегия и ще се грижи за растежа ви. Възможността да постави основите на единствената творческа агенция в Пловдив е нейна сбъдната мечта. Когато не говори и не мисли за работа, обича да е в планината, да пее или да играе голф.

ГАЛЯ КОСТОВА

Директор обслужване на клиенти
Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус. Свободното си време обича да го прекарва сред хубава компания, на някое ново място или просто на по чаша хубаво вино.

МАРИЯ КАЛЕВА

Акаунт мениджър
Мария завършва висшето си образование в сферата на Маркетинга, където осъзнава своето влечение към дигиталния маркетинг. Тя е човек с огромен интерес към новите знания и приема всяка задача за предизвикателство в собствения си път на усъвършенстване. Би се определила като много отговорен и аналитичен човек, който винаги поглежда от всяка страна на нещата, за да вземе най-доброто решение. Сред любимите й развлечения са дълга разходка сред природата, както и филмовите вечери, прекарани с приятели.

ХУЛИЯ ХАСАН

Акаунт мениджър
Хулия е сред най-новите попълнения в семейството на Social Freaks. Завършила висшето си образование по софтуерни технологии и дизайн в Пловдивския университет, тя решава да се потопи в сферата на маркетинга, която я влече още от много ранна възраст. Определя себе си като позитивна, упорита и лъчезарна личност. Обича да пътува и през топлите месеци предпочита да прекарва свободното си време навън с приятели, а зимата се наслаждава на дълги вечери изпълнени с филми и видео игри.

ЙОАННА ЙОЦОВА

Акаунт мениджър
След дългогодишен опит в сферата на продажбите Йоанна открива страстта си към дигиталния маркетинг. Завършва второто си висше образование с направление Маркетинг и веднага се потапя в света на Social Freaks. Йоанна e изключително упорита и притежава неизчерпаем ресурс от енергия, които й помагат в работата. През свободното си време обича да посещава нови места и да чете книги.

КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВ

Акаунт мениджър
Константин завършва висшето си образование в сферата на туризма. Въпреки отдадеността и любовта си към кулинарията, разбира че е време за промяна и решава да се потопи в рекламния свят. Той е отговорен, позитивен, енергичен и жаден за нови знания и умения. Описва себе си като човек, който е весел, отдаден и се справя с трудностите. Обича морето, пътуванията и готините хора.

КРИСТИНА ИЛЧЕВА

Акаунт мениджър
Кристина завършва висшето си образование в сферата на Маркетинга и скоро след това търси реализация в света на дигиталния маркетинг. Тя е креативна, оптимист и амбициозна. Обича вълнуващите пътешествия в нови страни, завладяващите романи и добрата храна. През свободното си време се наслаждава на дългите разходки, рисуването и музиката.

ТАНЯ ЖЕЛЕВА

Графичен дизайнер
Таня завършва висше образование в сферата на туризма. Въпреки любовта си към пътуванията, намира голямата си страст в лицето на графичния дизайн. Тя е креативна, любопитна, вдъхновена и целеустремена. Обича иновативността и мрази еднообразието. Свободното си време прекарва сред природата или в компания с близките си.

КАМЕЛИЯ КАРАИВАНОВА

Графичен дизайнер
Камелия завършва специалност Културология и скоро след това бива привлечена от света на Графичния дизайн. Тя е артистична, интуитивна и оптимистична. Наслаждава се на работата си и е готова да се изкачва по стълбата на вълнуваща кариера. Обича да плува и да се разхожда сред природата. Първата й любов са музиката и филмите. За да поддържа добро настроение, трябва да яде, пее и прекарва време сама.

ВЕЛИЧКА КИСЬОВА

Графичен дизайнер
Величка завършва висшето си образование по графичен дизайн в Нов Български Университет, в гр. София. Въпреки четирите си години в столицата, решава да започне професионалния си път в "града под тепетата“, а именно – Пловдив. В свободното си време обича да спортува, а източниците на вдъхновение за нея са морският бриз и вълните.

КРАСИМИРА ПЕТКОВА

Мениджър проекти & Продажби
Краси живее и работи в интернет. Има дългогодишен опит като мениджър проекти в уеб агенция, управлявала е няколко успешни онлайн магазина и се занимава с популяризиране на бизнеси в интернет от 2004 година. Краси е PPC & Performance фрийка в екипа, тя ще раздвижи продажбите и резултатите ви. Има икономическо и IT образование, и е любител на традиционните изкуства. Обича рок музика, различните хора и свободата.

ЦВЕТОМИР КАНЕВ

Програмист
Римо е поредният работохолик в екипа със своите близо 500 разработени проекти и сайтове. Той успява да сътвори чудеса, да е навреме с всички срокове и да радва изключително много клиентите ни. Той работи много, почива си с разходки сред природата, отморява психически с gaming, кара кънки на лед, обича риболова и приготвянето на храна на открито. Римо не е типичният програмист - говори без неразбираеми термини, действа бързо, адекватно и с желание!

Ценности