Екип

ЕЛИЦА МИХАЙЛОВА

Собственик и криейтив директор
Елица Михайлова е основател, собственик и криейтив директор на Social Freaks. Тя е бакалавър от СУ "Св. Климент Охридски", има и MBA по маркетинг към City University of Seattle. Започва пътя си на предприемач в малко уеб дизайн студио в София, когато е на 19 години. Tя е лектор и жури на конференции и конкурси в творческата индустрия, в сферата на комуникациите и рекламата. Ели ще обикне вашия бранд и ще работи за него - ще ви каже къде грешите, ще създаде стратегия и ще се грижи за растежа ви. Възможността да постави основите на единствената творческа агенция в Пловдив е нейна сбъдната мечта. Когато не говори и не мисли за работа, обича да е в планината, да пее или да играе голф.

ГАЛЯ КОСТОВА

Директор обслужване на клиенти
Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус. Свободното си време обича да го прекарва сред хубава компания, на някое ново място или просто на по чаша хубаво вино.

МЕЛИСА ПЕТКОВА

Графичен дизайнер
Мелиса е целеустремена, упорита и никога не се предава. Тя не се влияе от напрежение и крайни срокове. Мелиса стана част от екипа в един от най-трудните моменти за 2020 и със своята отговорност и прецизност, успя да утвърди бързо мястото си. Описва работата си точно като себе си - извън рамката, далеч от посредствеността, изпълнена с емоция и характер. Свободното си време прекарва в надграждане на професионалните си умения - изчита всяка всевъзможна книга свързана с креативността - всичко това, докато се наслаждава на любимата си бира.

ЙОАННА ЙОЦОВА

Акаунт мениджър
След дългогодишен опит в сферата на продажбите Йоанна открива страстта си към дигиталния маркетинг. Завършва второто си висше образование с направление Маркетинг и веднага се потапя в света на Social Freaks. Йоанна e изключително упорита и притежава неизчерпаем ресурс от енергия, които й помагат в работата. През свободното си време обича да посещава нови места и да чете книги.

МАРИЯ КАЛЕВА

Акаунт мениджър
Мария завършва висшето си образование в сферата на Маркетинга, където осъзнава своето влечение към дигиталния маркетинг. Тя е човек с огромен интерес към новите знания и приема всяка задача за предизвикателство в собствения си път на усъвършенстване. Би се определила като много отговорен и аналитичен човек, който винаги поглежда от всяка страна на нещата, за да вземе най-доброто решение. Сред любимите й развлечения са дълга разходка сред природата, както и филмовите вечери, прекарани с приятели.

ХУЛИЯ ХАСАН

Акаунт мениджър
Хулия е сред най-новите попълнения в семейството на Social Freaks. Завършила висшето си образование по софтуерни технологии и дизайн в Пловдивския университет, тя решава да се потопи в сферата на маркетинга, която я влече още от много ранна възраст. Определя себе си като позитивна, упорита и лъчезарна личност. Обича да пътува и през топлите месеци предпочита да прекарва свободното си време навън с приятели, а зимата се наслаждава на дълги вечери изпълнени с филми и видео игри.

КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВ

Акаунт мениджър
Константин завършва висшето си образование в сферата на туризма. Въпреки отдадеността и любовта си към кулинарията, разбира че е време за промяна и решава да се потопи в рекламния свят. Той е отговорен, позитивен, енергичен и жаден за нови знания и умения. Описва себе си като човек, който е весел, отдаден и се справя с трудностите. Обича морето, пътуванията и готините хора.

ТАНЯ ЖЕЛЕВА

Графичен дизайнер
Таня завършва висше образование в сферата на туризма. Въпреки любовта си към пътуванията, намира голямата си страст в лицето на графичния дизайн. Тя е креативна, любопитна, вдъхновена и целеустремена. Обича иновативността и мрази еднообразието. Свободното си време прекарва сред природата или в компания с близките си.

КАМЕЛИЯ КАРАИВАНОВА

Графичен дизайнер
Камелия завършва специалност Културология и скоро след това бива привлечена от света на Графичния дизайн. Тя е артистична, интуитивна и оптимистична. Наслаждава се на работата си и е готова да се изкачва по стълбата на вълнуваща кариера. Обича да плува и да се разхожда сред природата. Първата й любов са музиката и филмите. За да поддържа добро настроение, трябва да яде, пее и прекарва време сама.

ВЕЛИЧКА КИСЬОВА

Графичен дизайнер
Величка завършва висшето си образование по графичен дизайн в Нов Български Университет, в гр. София. Въпреки четирите си години в столицата, решава да започне професионалния си път в "града под тепетата“, а именно – Пловдив. В свободното си време обича да спортува, а източниците на вдъхновение за нея са морският бриз и вълните.

КРАСИМИРА ПЕТКОВА

Мениджър проекти & Продажби
Краси живее и работи в интернет. Има дългогодишен опит като мениджър проекти в уеб агенция, управлявала е няколко успешни онлайн магазина и се занимава с популяризиране на бизнеси в интернет от 2004 година. Краси е PPC & Performance фрийка в екипа, тя ще раздвижи продажбите и резултатите ви. Има икономическо и IT образование, и е любител на традиционните изкуства. Обича рок музика, различните хора и свободата.

ЦВЕТОМИР КАНЕВ

Програмист
Римо е поредният работохолик в екипа със своите близо 500 разработени проекти и сайтове. Той успява да сътвори чудеса, да е навреме с всички срокове и да радва изключително много клиентите ни. Той работи много, почива си с разходки сред природата, отморява психически с gaming, кара кънки на лед, обича риболова и приготвянето на храна на открито. Римо не е типичният програмист - говори без неразбираеми термини, действа бързо, адекватно и с желание!

Ценности