Creative BrUNCH за рекламисти Vol. 1

SOCIAL FREAKS с огромен ентусиазъм ви канят на Creative Brunch за рекламисти VOL. 1
Събитието е създадено специално заради вас, колеги рекламисти. Екипът ни се разраства и ще се радваме, да включим някой от вас в агитката си.

Ако искате да се запознаем, да научите повече за работата в агенция (и да я видите отвътре) и да пиете по кафе (с донът) с други хора „от вашата порода“, очакваме ви на 23.03.2019 точно в 11:30ч.

ПРОГРАМА:

ПРЕДСТАВЯНЕ: С най-голямо удоволствие ще ви разкажем малко повече за начина ни на работа, за кейсовете на най-добрите ни кампании, за брейнстормингите и крайните срокове, за страхотните клиенти, с които ни среща упоритата работа, и за забавните моменти, които са неизбежна част от ежедневието ни.

BRAINSTORMING: Можете и да усетите наистина как протича един наш ден – участвайте в брейнсторминг по истински брийф на клиент, за да изпитате тръпката от споделянето на хрумки и идеи с колектива, удоволствието от споделения творчески процес и удовлетворението от раждането на работеща идея.

ИНТЕРВЮ СЪС SOCIAL FREAKS: А накрая, ако са останали още неясноти, обещаваме да отговорим на всичките ви въпроси. Този път ние сядаме на горещия стол на интервюирания.

Ще ни бъде безкрайно приятно да се запознаем с наши хора, да поговорим за криейтив, дизайн, реклама и изкуство. Очакваме ви!