Маркетинг и креативност за успешни брандове

„Маркетинг и креативност за успешни брандове“ е първото от поредица обучения на Маркетинг под тепетата Academy.

Мисията на този нов проект е да организира периодични събития в Пловдив, в които да представя различни теми от чуждестранни гост лектори с международен професионален опит в областта на стратегическото планиране, маркетинга и рекламата.

В това обучение Марк Де Турк ще пречупи представите ви за вашия бранд през призмата на емоциите и ще ви потопи в стратегията „Син океан“. Той е известен обучител и консултант в Европа и България с над 22-годишен опит като личен обучител и мениджър. Марк провежда семинари за мениджъри на високо ниво и лидери в Европа, Азия и Америка.

На предстоящото обучение ще разберете как да постигнете удовлетворяващия успех, да се справите успешно с конкуренцията и да се сдобиете с преднина. Уъркшопът по креативност със сигурност ще добави стойност към досегашните ви схващания за атрактивно и завладяващо аудиторията представяне на бранда ви. С много примери от практиката и работещи идеи, Елица Михайлова, управител на Social Freaks, ще ви даде ценни съвети за растежа на бранда ви.

За самото събитие и какво да очаквате,
може да разберете повече: www.marketingpodtepetata.com